KÄYTTÖEHDOT

Hej, tack för ditt besök. Vi ska publicera vår uppdaterade användarvillkor på svenska så snart som möjligt. Vi hoppas att se dig snart igen.

Hi, thank you for visiting. We will publish our updated Terms Of Use in English as soon as possible. Hope to see you soon again.

 

Remomedi Oyj:n (jäljempänä Remomedi) osoitteessa www.remomedi.fi, www.videoapteekki.fi, www.videoapteekki.com sijaitseviin www-sivuihin sovelletaan näitä käyttöehtoja. Remomedin www-sivut on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Sivuilla esiintyvien Remomedin tuotteiden ja palveluiden nimet ja tunnusmerkit ovat Remomedin tavaramerkkejä.

Remomedi esittää www-sivut sellaisina kuin ne ovat. Remomedi ei vastaa mistään sivuilla olevan aineiston tai aineiston muuttamisen aiheuttamista vahingoista tai oikeudenmenetyksistä taikka vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, ettei sivuja voida käyttää tai sivuille ei päästä. Remomedi voi muuttaa sivuja tai estää niiden käytön oman harkintansa mukaan. Remomedi ei vastaa Remomedin sivuilla sijaitsevien tai sivuilla esitettyjen linkkien kautta saatavilla olevista sivuista tai niillä olevista tiedosta millään tavalla.

Lähettämällä Remomedille osoitettua tilaamatonta aineistoa esimerkiksi sähköpostin tai www-sivujen kautta käyttäjä samalla luovuttaa Remomedille veloituksettoman käyttö- ja luovutusoikeuden lähettämäänsä aineistoon, jollei toisin ole sovittu. Käyttäjän lähettämiä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei siitä ole nimenomaisesti sovittu käyttäjän kanssa.